Moderna tidsenliga lägenheter | Hyresrätter Tierp - Uppsala | Tröttnat på storstadens stress och längtar till landet?
Möjlighet till idylliskt boende i moderna tidsenliga lägenheter i bruksmiljö som passar såväl till permanentboende som för weekend- eller sommarboende.
nya hyresrätter i Tierp, hyresvärd Tierp, hyresvärdar i Tierp, lediga bostäder i Tierp, lediga bostäder Tierp, lediga hyresrätter i Tierp, nya bostäder i Tierp, hyra bostad i Tierp, hyresrätter Tierp, hyra lägenhet i Tierp, nyproduktion Tierp, stort intresse för hyreslägenheter Tierp, ökat intresse för hyresrättter Tierp, bostadsbrist Tierp, nya hyresrätter i Uppsala, hyresvärd Uppsala, hyresvärdar i Uppsala, lediga bostäder i Uppsala, lediga bostäder Uppsala, lediga hyresrätter i Uppsala, nya bostäder i Uppsala, hyra bostad i Uppsala, bostäder Uppsala, hyresrätter Uppsala, hyresrätter i nord uppland, gods och gårdar Uppsala, unikt drömboende på landet, Tierp, Strömsbergs Bruk, nyproduktion, attraktivt pendlarläge, Stockholm, Uppsala, Gävle, naturskön omgivning, nära vattnet, linneträdgården fastigheter, linnéträdgården fastigheter, unik miljö, idyllisk boende på landet, husdröm, drömmen om att flytta till landet, hyra lägenhet Uppsala, hyra lägenhet Tierp, bostäder Strömsbergs Bruk, boende Strömsbergs Bruk, hyresrätter Strömsbergs Bruk, bostäder Strömsberg, boende Strömsberg, hyresrätter Strömsberg, 4bruk.se
21696
single,single-post,postid-21696,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
Strömsberg 920x420

Tröttnat på storstadens stress och längtar till landet?

Nu erbjuds attraktiva hyresrätter i en vackert belägen bruksfastighet om 550 kvm i Strömsbergs Bruk i norra Uppland med anor från 1700-talet. Lägenheter kommer att färdigställas i tre etapper.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.