Moderna tidsenliga lägenheter | Hyresrätter Tierp - Uppsala | Modernt boende i bruksmiljö | Bo i lägenhet på landet
Möjlighet till idylliskt boende i moderna tidsenliga lägenheter i bruksmiljö som passar såväl till permanentboende som för weekend- eller sommarboende.
Hyresrätter, nyproduktion, Tierp, Uppsala, Strömsberg, Strömsbergs Bruk
152
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-152,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Så söker du bostad

 

För att söka en lägenhet behöver du först anmäla ditt intresse som sökande hos oss.

Du kan enkelt registrera dig som sökande genom att fylla i intresseanmälan med dina uppgifter i formuläret nedan. Du behöver bara registrera dig en gång och lämna intresseanmälan för de lägenheter som stämmer in på dina önskemål.

 

Grundkraven på dig som bostadssökande är:

– du är minst 18 år
– du har 4 x årshyran i inkomst
– du har inga betalningsanmärkningar

 

Lägenhetsinformation

I huvudmenyn under rubriken planlösning finner du information om tillgängliga objekt med planlösning, våningsplan, storlek samt månadshyra.

 

Uthyrningsprocessen

Lägenheten kommer att fortsätta att vara publicerad bland våra lediga lägenheter till dess att urvalsprocessen är avslutad. Om du blir utvald för visning av lägenheten kommer du att få ett e-postmeddelande. Detta meddelande innehåller också mer information om lägenheten. Efter visningen kan du sedan ta ställning till om lägenheten i fråga är din framtida bostad eller inte.  Om du inte blir kallad till visning finns din intresseanmälan kvar i databasen för framtida liknande objekt som dina önskemål visar. Det är viktigt att du själv är aktiv och uppger fullständig information om medsökande, familjemedlemmar och sysselsättning. I anslutning till kontraktsskrivning görs en sedvanlig kreditprövning.

Då vi alltid strävar efter en blandad hyresgästsammansättning förbehåller vi oss rätten att välja fritt bland våra sökande.

Välkommen med din intresseanmälan!

Använd formuläret eller maila din intresseanmälan till info@linnetradgardenfastigheter.se och skriv några rader om dig själv, din sysselsättning samt övriga familjemedlemmar. Det förenklar arbetet för oss samt ökar dina chanser till tilldelningen av en lägenhet.

Intresseanmälan